Priser

Individuel samtale
1100 kr. (en session á 50 minutter)

Samtale for familie eller par
1500 kr. (en session á 80 minutter)

Supervision for psykologer eller andre faggrupper
1100 kr. (en session á 60 minutter)

 

Der tillægges moms for supervision af andre faggrupper end psykologer, såvel som andre organisationspsykologiske og undervisningsmæssige ydelser.

Ledelsessparring
1800 kr. ekskl. moms (en session á 90 minutter)

 

Der kan i samarbejde vælges flere ydelser såsom deltagelse i team- eller afdelingsmøder. Den samlede pris for et forløb vil afhænge af de forskellige ydelser, der tilvælges i forløbet.

Videosamtaler

Både individuelle konsultationer, familie- og parkonsultationer kan foretages som online videokonsultationer. Prisen er den samme som ved fysiske konsultationer. Læs mere om videokonsultationer her.

Rabat for studerende

Jeg tilbyder konsultationer til reduceret pris – 900 kr. pr. konsultation á 50 minutter – til studerende.

 

 

Betaling

Betaling foretages for de fleste i slutningen af sessionen via MobilePay til nummeret 252204. Alternativt kan der foretages en bankoverførsel eller overførsel via PayPal. Jeg vil sende en faktura, hvor bank- og PayPal-oplysningerne står.

 

 

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen. Dette giver mig mulighed for at tilbyde en anden tiden. Senere afbud eller udeblivelse faktureres fuld betaling for sessionen, da jeg ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden.

Få tilskud fra Sygesikringen ‘danmark’ ved samtaler med en autoriseret psykolog, hvis du er medlem og

 

a) er under 26 år gammel, eller

b) det, du ønsker at tale om, falder ind under de 11 henvisningsårsager

Dækning fra sundhedsforsikring

 

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, eller hvis du har en sundhedsforsikring igennem dit arbejde, kan dine psykologsamtaler ved en autoriseret psykolog muligvis dækkes helt eller delvist. Ring til forsikringsselskabet og hør nærmere.

Autoriseret psykolog i Aarhus Katja Christensen