Priser

 • Individuel samtale: 1100 kr.
  (en session á 50 minutter)
 • Samtale for familie eller par: 1500 kr.
  (en session á 80 minutter)
 • Supervision for psykologer eller andre faggrupper: 1100 kr.
  (en session á 60 minutter)
 • Supervision for ledere: 1800 kr.
  (en session á 90 minutter)
  Den samlede pris for et supervisionsbeløb vil afhænge af de forskellige ydelser, der tilvælges i forløbet.

Både individuelle konsultationer, familie- og parkonsultationer kan foretages som online videokonsultationer. Prisen er den samme som ved fysiske konsultationer. Læs mere om videokonsultationer her.

Der tillægges moms for supervision af andre faggrupper end psykologer, såvel som andre organisationspsykologiske og undervisningsmæssige ydelser.

Rabat for studerende

Jeg tilbyder konsultationer til reduceret pris – 900 kr. pr. konsultation á 50 minutter – til studerende.

Betaling og afbud

Betaling sker under selve konsultationen; enten i starten, eller inden vi afslutter. Betaling kan ske kontant, via MobilePay på 252204 eller via PayPal. Der er også mulighed for almindelig bankoverførsel.

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen. Dette giver mig mulighed for at tilbyde en anden tiden. Senere afbud eller udeblivelse faktureres fuld betaling for sessionen, da jeg ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden.

Tilskud

Jeg har ikke ydernummer og tager derfor ikke imod henvisninger fra egen læge. Til gengæld har jeg ikke en lang venteliste og kan tilbyde en tid inden for 2 uger.

Du kan muligvis få dækket din psykologbehandling helt eller delvist på anden vis:

 • Er du medlem af sygesikringen ‘danmark’, kan du muligvis være berettiget til at få 200-450 kr. i tilskud pr. samtale. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, om du kan få tilskud. Efter hver samtale indberetter jeg til danmark for dig, så du får overført tilskuddet fra dem.
 • Hvis du har en privat sundhedsforsikring, kan du muligvis få dækket dine psykologsamtaler helt eller delvist. Ring til dit forsikringsselskab og hør nærmere.
 • Det er muligt, at du har en sundhedsforsikring igennem din arbejdsplads, og at du kan få tilskud eller dækning herigennem.
Skoven Aarhus Odense Psykolog G285511335 1280