Priser

Individuel samtale, en session á 50 minutter: 900 kr.

Individuel samtale, online via video, en session á 50 minutter: 900 kr.

Betaling og afbud

Betaling sker under selve konsultationen; enten i starten, eller inden vi afslutter. Betaling kan ske kontant, via MobilePay på 252204 eller via PayPal.

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen. Dette giver mig mulighed for at tilbyde en anden tiden. Senere afbud eller udeblivelse faktureres med et gebyr på 300 kr.

Tilskud

Jeg har ikke ydernummer og tager derfor ikke imod henvisninger fra egen læge. Til gengæld har jeg ikke en lang venteliste. Du kan muligvis få dækket din psykologbehandling helt eller delvist på anden vis:

  • Er du medlem af Danmark, kan du undersøge, om du er berettiget til at få 200-300 kr. i tilskud pr. samtale. Efter hver samtale indberetter jeg til Danmark for dig, så du får overført tilskuddet fra dem.
  • Hvis du har en privat sundhedsforsikring, kan du muligvis få dækket dine psykologsamtaler helt eller delvist. Ring til dit forsikringsselskab og hør nærmere.
  • Det er muligt, at du har en sundhedsforsikring igennem din arbejdsplads, og at du kan få tilskud eller dækning herigennem.

Psykolog Katja Christensen
Dronningensgade 23
5000 Odense
Tlf.: (+45)42655057
Mail: katjachristensen@protonmail.com
CVR-nummer: 41118547
Autoriseret af Psykolognævnet.
Medlem af Dansk Psykolog Forening.