Kontakt i Odense

Du kan kontakte mig ved at skrive en mail til mig på eller en besked på tlf. 42 65 50 57.

Hvis du gerne vil snakke med mig, skriv da en mail eller besked om, at du gerne vil ringes op; så ringer jeg, så snart jeg har mulighed for det.

Klinik i Odense

Samtalerne i Odense foregår i en skøn lille bygning kaldet Dronningegården på adressen:

Dronningensgade 23
5000 Odense

Parkering: Der er parkeringspladser rundt omkring i hele området langs vejen ved klinikken i Odense. De fleste steder må der parkeres gratis i en time. For at være på den sikre side, kan du låne et parkeringskort i receptionen. Du går blot ind og siger, at du har en aftale med mig og ønsker at låne et parkeringskort; så vil du få det udleveret. Kortet skal afleveres i receptionen efter vores samtale.

Psykolog Katja Christensen - Odense

Klinikkens placering i Odense

Adresse i Odense: Dronningensgade 23, 5000 Odense

Sikker kommunikation i henhold til GDPR

Som psykolog er jeg indbefattet af den aktuelle datalovgivning. Dette betyder, at almindelige SMS’er må indeholde et meget begrænset indhold. Hvis vi skal skrive beskeder sammen, anbefaler jeg dig at bruge appen “Signal”. Appen krypterer al ind- og udgående information, og vi kan skrive sammen over den. Den kan bruges til både iPhone og Android og kan findes gratis i App Store såvel som Google Play.

Sikker mail

Protonmail – som jeg anvender – er en sikker mail og kan oprettes på www.protonmail.com.