Kontakt mig i Aarhus

BEMÆRK: PT HAR JEG KUN ONLINE-KLIENTER I AARHUS

Du kan kontakte mig ved at skrive en mail til mig på eller en besked på tlf. 42 65 50 57.

Hvis du gerne vil snakke med mig, skriv da en mail eller besked om, at du gerne vil ringes op; så ringer jeg, så snart jeg har mulighed for det.

Klinik i Aarhus

Samtalerne i Aarhus foregår i hjertet af Aarhus, lige ved åen, i Psykologhuset ved Åen:

Åboulevarden 39, 1. sal, 8000 Aarhus C

Parkering

I Aarhus kan du parkere flere forskellige steder, eksempelvis i Magasins eller Sallings parkeringshus, eller i Dokk1. Alle tre steder ligger få minutters gåafstand fra psykologhuset.

Klinikkens placering i Aarhus

Sikker kommunikation i henhold til GDPR

Som psykolog er jeg indbefattet af den nye datalovgivning. Dette betyder, at almindelige SMS’er må indeholde et meget begrænset indhold. Hvis vi skal skrive beskeder sammen, anbefaler jeg dig at bruge appen “Signal”. Appen krypterer al ind- og udgående information, og vi kan skrive sammen over den. Den kan bruges til både iPhone og Android og kan findes gratis i App Store såvel som Google Play.

Sikker mail

Protonmail – som jeg anvender – er en sikker mail og kan oprettes på www.protonmail.com.